Mogelijkheden


 • BruiloftenOpen or Close

  De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk een professionele aanpak. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring en de mogelijkheid om aan al uw wensen te voldoen, kunnen wij u een fantastisch feest bezorgen.

  De van alle gemakken voorziene zalen met ruimte voor honderden gasten en een sfeervolle tuin die uitstekend geschikt is voor foto- en filmreportages, vormen slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Ook is trouwen op locatie een optie bij Zalencentrum De Kolk. Dit kan zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld bij het water.

 • Jubileum, verjaardag, kraamfeestOpen or Close

  Een bijzonder jubileum? Een verjaardag die wel een keer wat uitgebreider mag? Of misschien is er pas een baby geboren en wilt u de eerste visite in één keer ontvangen? Het team van Zalencentrum De Kolk neemt u graag al het werk uit handen.

  In principe kunnen wij aan al uw wensen voldoen. We hebben voor zowel kleine als grote gezelschappen diverse geschikte zalen. Voor niets draaien we onze hand om: we organiseren met net zoveel plezier een gezellige feestmiddag als dat we een compleet buffet verzorgen. Bel voor een afspraak en wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

 • BedrijfsbijeenkomstenOpen or Close

  Beschikt u op kantoor niet over een geschikte ruimte of wilt u gewoon eens op locatie zijn met uw bedrijf? Zalencentrum De Kolk heeft verschillende zalen voor diverse doeleinden, zoals een vergadering, een presentatie of een bedrijfsfeest.

  Wij bedienen gezelschappen van vijftig tot zeshonderd personen. Verwacht u een grotere groep personeel en/of gasten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de catering en u kunt gebruikmaken van de aanwezige apparatuur (scherm, beamer, geluidsinstallatie).

 • UitvaartOpen or Close

  Het verlies van een dierbaar persoon is voor niemand makkelijk. Er komt van alles op u af, waardoor voor rouw en verdriet vaak nauwelijks nog ruimte is. Wij nemen u graag wat werk uit handen bij het verzorgen van het afscheid.

  Tegenwoordig is er veel mogelijk als het gaat om het afscheid voor of na de uitvaart. Van eenvoudige koffietafel tot een compleet verzorgde afscheidsdienst. Uiteraard spelen de wensen van de overlede en nabestaanden daarbij een belangrijke rol. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid bij Zalencentrum De Kolk.

 • OverigOpen or Close

  Zalencentrum De Kolk doet er alles aan om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. U geniet en wij doen de rest. Hieronder een greep uit onze pluspunten.

  Bereikbaarheid
  Zalencentrum De Kolk zit aan de doorgaande weg van het landelijk gelegen Haalderen en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen.

  Keuken
  Wij beschikken over een eigen keuken. Van ontbijt en lunches tot snacks, diners en complete bufetten (koud en warm), al uw wensen zijn mogelijk.

  Apparatuur
  Indien gewenst kunt u gebruikmaken van de beschikbare apparatuur, zoals een beeldscherm, een beamer en natuurlijk een geluidsinstallatie.

  Sanitair
  Er zijn toiletten en opfrisfaciliteiten in alle zalen beschikbaar (ook voor minder validen).

  Klimaatbeheersing
  Alle zalen zijn voorzien van een modern systeem voor klimaatbeheersing. Uiteraard hoort daar ook airconditioning bij.

  Inrichting
  Elke zaal heeft een eigen bar. Verder zijn er tafels en stoelen voor iedereen. Ook statafels behoren tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten.

  Kinderen
  Komen er kinderen mee? Geen probleem! Wij kunnen ze op diverse manieren vermaken. Vraag naar de mogelijkheden.